مرحبــــا بك زائرنا الكـــريم في هذا الفضــــاء الحــــر للتـــواصل الإلكتــــروني مع إدارة المديرية الجهوية للتجارة ورقلة ، بإمكانك هنا وضع إنشغالاتك اوطروحاتك وآرائك لمساعدتنا بفي تيسير مهامنا ومهامك، نقبل الطرح البناء والنقد الفعال، كما أن هذا الفضاء خاص بتبادل زوار وأعضاء المـــوقع لآرائهم والتواصل البنـــاء، ولا تنســى زائرنا الكـــريم في كـــل كلمة تكتبها،قوله تعالى في سورة 'ق':
إشراف الموقع
VvngRich: NkacVem
الثلاثاء, 07 شباط/فبراير 2017
DonovanWal: Jasonlap
الإثنين, 06 شباط/فبراير 2017
ebomuh: ebomuh
aumentare massa muscolare a casa Peel the shell off of the shrimp and take off tail-shell also. Place shells inside smallest pot you have "preferably a non reactive pot like stainless steel". Press and crunch the shells down somewhat. If you don't crunch them down in the pan then you'll must much liquid inside pan. Crunching the shells down also releases the flavour. BE CAREFUL not to cut yourself the shells! I use the bottom of a plastic drinking glass to crunch the shells down inside the pan. Cover the shells with barely enough cold water to cover. Bring the shrimp pot to some medium boil and after that immediately turn it documented on very low and simmer for ten mins, stir the shells up once or twice while simmering. Cook NO more than ten mins because the fresh flavor will probably be cooked off if you need to do. Strain off of the shrimp liquid, discard the shells. Keep liquid aside for that dish.
السبت, 04 شباط/فبراير 2017
yqefimuk: yqefimuk
gdzie pobrac cs 1.6
الأربعاء, 01 شباط/فبراير 2017
Isabella: Thx :)
الأربعاء, 01 شباط/فبراير 2017